Takk Sjur

Foto: Lyn.no

Foto: Lyn.no

Sjur startet som daglig leder i SFK LYN i 2013, kort tid før Klubbhuset sto ferdig. Når han nå, knappe 9 år senere takkes av, er det med visshet om at han har gjort en fremragende jobb. Sjur har vært en avgjørende faktor i utviklingen av anlegget, og dermed utviklingen av klubben. Jeg vet at han er spesielt stolt av at Klubbhuset under hans ledelse har blitt et naturlig samlingssted for klubben, med stort trøkk på aktiviteter, møter og arrangementer.

Sjur har hatt en «hårete» ambisjon; at Kringsjå skal være det ryddigste anlegget i Oslo. Representanter for kommunen og idrettskretsen har også berømmet orden når de har vært på besøk. Ambisjonen krever at klubben jobber for å levere – hver dag. Engasjementet har noen ganger slått ut i mektig og befriende irritasjon, og da er ikke Sjur redd for å ta fatt i de det gjelder.

For LYN-familien har Sjur evnet å være et «lim» i det daglige, med full kontroll på og interesse for hva som rører seg i klubben og en tilstedeværelse langt utover det man kan forvente. Styrene i allianselagene våre melder om stor tillit til SFK, også fordi de har full tillit til at Sjurs vurderinger er til det beste for hele klubben. For styret i SFK, har han vært den trygge kontinuiteten, med kunnskap og kontroll. For meg som styreleder, en kunnskapsrik sparringpartner og rådgiver, og jeg setter stor pris på hans etterrettelighet og engasjement med tilhørende temperament.  

Selv om Sjur slutter som daglig leder 15. juni, vil vi heldigvis fortsatt møte ham på Kringsjå - på trening med Fotball Fitness og som aktiv i LYNs Eldre.  

Takk for en svært godt utført jobb, Sjur – og lykke til med en langt over gjennomsnittet aktiv pensjonisttilværelse!

 

Hilsen Benedikte Stiff, styreleder SFK LYN