Ansvarlig for medlemsregister

Medlemsregisteret til Ski- og Fotballklubben LYN (SFK) ligger i SFK med LYN Ski, LYN Fotball og LYN 1896 som underorganisasjoner. Det er full synkronisering mellom registrene, og lagene har i hovedsak ansvar for sine egne medlemmer i sin del av registeret. Hovedregisteret er i dag organisert i Rubic. Vi er for tiden over 3800 medlemmer i LYN. Disse fordeler seg på medlemstyper som enkeltmedlemskap, familiemedlemskap, trenere og æresmedlemskap.

Til viktig klubbverv søker vi:

ANSVARLIG FOR MEDLEMSREGISTER

Vi ønsker kontakt med deg som er et utpreget ordensmenneske og har et brennende hjerte for klubben vår! 

Vervet inkluderer fakturering av medlemskontingent (de fleste faktureres i januar), purringer, statusmelding til idrettslagene og SFK, hjelp med innmeldinger og utmeldinger og ajourføring av kontaktopplysninger i hovedregisteret. Perioden rundt utsendelse av medlemsavgift vil være arbeidskrevende. Jørn Etholm har hatt ansvaret i flere år, og har skapt god struktur og oversikt. Jørn vil bistå ny person med å komme godt inn i rutiner.

Kjenner du at dette er deg, og at du er klar for å ta i et tak for klubben i våre hjerter?

Daglig leder, Morten Berge, vil gjerne høre fra deg. Morten treffes på telefon 996 45 500 eller på mail morten[at]lyn.no

Foto: Kladd.no / Lars Opstad